Dagplejernes profiler

Her er du velkommen til at læse om de enkelte dagplejegrupper i vore forskellige områder og ligeledes kan du klikke dig ind på den enkelte dagplejers profil.

Det er dagplejekontoret der anviser en dagplejeplads til jeres barn ud fra dit ønske om startdato og dit barns mødetider.

Dagplejen har mulighed for at tilbyde pladser i hele dagplejens åbningstid.

Den enkelte dagplejer har sin egen åbningstid på 48 timer om ugen. Dagplejerens åbningstider er tilrettelagt efter indmeldte børns behov, derfor vil I kunne opleve at dagplejerne har forskellig åbningstid. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme netop jeres behov og ønsker. Den tilbudte plads afhænger af jeres behovsdato, anciennitet på ventelisten, hvor vi har ledig kapacitet, jeres pasningstid, barnets udfordringer ved opstart og jeres ønsker.

Så selvom du kan lade dig inspirere af dagplejernes profiler, er det ikke ensbetydende med, at vi har en ledig plads hos netop den dagplejer du ønsker. Du er selvfølgelig velkommen til at ønske mere end en dagplejer, det giver os større mulighed for at finde en dagplejer der matcher netop jeres familie. Du kan påføre dine ønsker når du skriver dit barn op på ventelisten, eller du kan ringe til dagpleje kontoret efterfølgende.

Alle vore dagplejere er godkendte af kommunen og alle deltager i uddannelse/kurser. Alle arbejder ud fra de samme værdier og de samme læreplaner, så derfor vil dit barn opleve at blive godt modtaget uanset hvilken plads I får tilbudt.

Alle dagplejere går i legestue én gang om ugen. Til dette formål har vi lejet lokaler, som vi har indrettet til modtagelse af dagplejebørn. Du kan aflevere og afhente dit barn i legestuen den dag din dagplejer er der.

Velkommen i vores dagpleje.